MIBEN TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK?

FELMÉRÉS

Agron

Terület felderítése drónnal

FELDOLGOZÁS

Agron

Kiértékelés akár 1 napon belül

KIÉRTÉKELÉS

Agron

2D és 3D térképek készítése

EREDMÉNY

Agron

Precíz kiértékelés a kapott eredményekből

 

FELEJTSE EL A BECSLÉSEKET, ISMERJE MEG A PONTOS ÉRTÉKEKET!

HOGY MŰKÖDIK?

A drónnal való munkavégzés a legolcsóbb és leghatékonyabb képalkotó megoldás abban az esetben, ha légifelvételekre van szükség. A legnagyobb pontosság érhető el a növénytermesztési terület felderítése során a levegőből történő berepülésnek köszönhetően. Ezzel nem csak gyorsan és pontosan avatkozhatunk be, hanem a teljes területre kiterjedő kontrollt szerezhetünk. Míg a hagyományos táblaszemle során a terület kb. 5%-áról szerezhető információ, drón hasznlatával ez idő alatt a teljes tábla felmérhető.

Szakembereink 1-3 napon belül a helyszínen berepülik a teljes területet és a képek alapján újabb 1-2 napon belül elkészítik a területről a 2D és 3D térképet, illetve kiértékelik azokat. Az eredmény nem csupán egy kép lesz, hanem pontos GPS koordinátákkal ellátott térkép, mely akár a Google Earth-ben is megjeleníthetővé válik. A program ezután számításokat végez és kiértékeli az adatokat. 

Kattintson a képre galéria megnyitásához

MIÉRT ÉRDEKES EZ?

Mert friss adatokkal dolgozhatunk, melyek pontosak, részletesek és precíz képet adnak a növények állapotáról. Egészen pontosan, százalékos arányban képesek vagyunk megmondani, hogy mekkora területen érte kár a terményt és ezek pontos helyét is fel tudjuk tüntetni GPS koordináták segítségével. Képelemző szoftvereink a szabad szemmel nem látható spektrumokat is vizsgálni tudják. Pixelenkénti színképelemzéssel könnyedén számszerűsíthető a növényzet klorofil tartalma (CCCI). A vegetációs indexről itt olvashat bővebben.

Állományvizsgálat során a teljes képből (pl. 150 m magasból) kirajzolódik, hogy hol van szükség részletesebb vizsgálatra, beavatkozásra. A drón ezután könnyedén megközelíti a problémás területeket és nagyon közelről is videót, vagy képeket készít, így a probléma jellege és mértéke kimutatható.

Adott tehát a pontos helyszín, a felvett adatoknak köszönhetően a pontos idő, illetve pl. viharkár esetén a rögzített széltérkép és radarfelvétel. Így a káresemény után azonnal dokumentálásra kerülhetnek az adatok és állapotok, melynek köszönhetően minden későbbi ügyben felhasználhatók lesznek. 

Nézze meg összefoglaló videónkat a működésről!

Letölthető nagy felbontású térképek

 

A mezőgazdasági kárfelmérésen kívül, a precíziós gazdaságot érintő fejlesztéseink is elérhetők. Ezek a szolgáltatások segítenek jobban tervezhetővé tenni a gazdálkodást és hasznos információkat adnak a jövőre nézve. Képesek vagyunk automatikus tőszámlálásra a területen a korai növekedési ciklusban. Az előzőeknek megfelelően, a drón által készített térkép alapján az algoritmus képes megkülönböztetni a palántákat és azokat +-1% hibával meghatározni. 

Amennyiben a növényzetünk egészségi állapotára vagyunk kíváncsiak, megoldást nyújt az NDVI térképünk, melynek segítségével az egész terület vegetációs indexét meg lehet határozni és felderítésre kerülnek a problémás részek. Így lehetőség nyílik az azonnali beavatkozásra.

A technológiáról elmondható, hogy rohamléptekben fejlődik és havi rendszerességgel jelennek meg újabb és újabb megoldások, szoftverek, amik képesek elvégezni különféle elemzéseket. 

Agron
Agron
Agron

MENNYIBE KERÜL?

Árainkat a terület nagysága, elhelyezkedése és a reakció gyorsasága határozza meg. Amennyiben káreset történik, mindenkinek gyorsan van szüksége a feltérképezésre, így  lehetőséget biztosítunk olyan szolgáltatás megvásárlására, ami prioritást élvez. Kialakítás alatt vannak csomagajánlataink, melyek lefedik a jelenleg elérhető drón-technológia által nyújtott lehetőségeket, akár az egész szezonban. Mivel azonban nincs két azonos eset, pontos ajánlatot részletesebb információk tudatában adhatunk.

Amennyiben kíváncsi az árainkra és szeretné megtudni, hogy adott esetben milyen költséggel számolhatna, kérjük töltse ki kérdőívünket és soron kívül válaszolunk Önnek!

 

Ajánlat kérése

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 

 

 

Érdekli a technológia, de nem bízik a pontosságában, vagy egész egyszerűen több információra lenne szüksége?

Az első 20 megrendelő különleges ajánlatban részesül, melynek keretein belül egy teljes felmérést adunk a kiválasztott területről 20.000 Ft-ért!

Még 2 érdeklődőnek biztosítjuk a kedvezményt!

Mit kap a pénzéért?

2D térkép

3D térkép

Google Earth-be illeszthető térkép

Terméshiány számítás

Vegetációs index felmérés

 

Tegyen próbára minket!

RÓLUNK

2014 óta foglalkozunk drónokkal és sokkal régebb óta a képalkotás különböző módjaival. Büszkék vagyunk arra, hogy videóink és képeink bejárták a világot és segítségükkel folyamatosan fejlődhetünk ezen a téren. A pilóta nélküli légijárművek (UAV) megjelenése iparágakat forgat fel és túlzás nélkül állítható, hogy havi szinten történnek újabb és újabb áttörések. Amikor ezekről a forradalmi technológiákról beszélünk, nem a jövőről beszélünk, hanem a jelenről. Hisszük, hogy kemény munkával és rengeteg teszteléssel folyamatosan javíthatjuk az eredményeinket és ezáltal Ügyfeleink elégedettségét is növelhetjük.

Keressen minket bizalommal, nyitottak vagyunk!

FlyingEyes AGRON

Mezőgazdasági drón megoldások

TELEFON:            20-911-0101, 30-260-7106

EMAIL:                  info@flyingeyes.hu

FACEBOOK:         fb.com/flyingeyes.agron

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com