Légifotót, videót szeretnél?

Jó helyen jársz, nézd meg mit nyújtunk!

2014 óta foglalkozunk légifilmezéssel és fotózással, drónok segítségével. Videóinkat a legnagyobb hazai és külföldi hírportálokon, illetve televíziókban is láthattad. 2016-ban közel kétmillióan látták ezeket a képsorokat. 2017 januárjában a budapesti jégzajlásról szóló videónk pedig végigsöpört a világ szinte összes komolyabb TV csatornáján és hírportálján, így 3 hét alatt 8 millió emberhez jutott el.

Hogyan tudunk segíteni Neked?

Első körben röviden összefoglaljuk a tapasztalatainkat, melyekre az elmúlt évek során szert tettünk, csomagba foglaljuk és átadjuk Neked, teljesen ingyen. 5 pontban igyekeztünk összefoglalni, hogy mi az, amit tudnod kell, ha légifelvételt szeretnél készíttetni.

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 

Drónjaink engedéllyel repülnek és biztosítva vannak, a törvényeknek megfelelően. Mondd el mik az elképzeléseid és kérj ajánlatot! Esetleg nem akarsz ezzel foglalkozni és inkább szakértőkre bíznád? Mindkét esetben számíthatsz ránk, segítünk eligazodni, hogy az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelelő megoldás születhessen.

Azonban ez még nem minden!

Ha a fenti tippjeinkre igényt tartasz, egy egyedülálló kedvezményben részesülsz. Amellett, hogy több éves tapasztalatunkat átnyújtjuk neked, első megrendelésedre kedvezményt kapsz!

Referenciáink

 Open Road Fest Pintér Művek Mecsekerdő RTL Klub TV2 HVG 444 INDEX ORIGOInterspar Velencei-tó Online Hír TV Barátok közt QX Impex BAMA  

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com