Gyermekkorunk óta foglalkozunk a képalkotás ágazataival, kiemelkedően a filmezéssel. Ügyfeleink részére gyártunk kisfilmeket eseményekről, termékekről, cégek működéséről és minden olyan témáról, amihez elengedhetetlen a kreativitás. 

 

Professzionális kameráink és stabilizátoraink segítségével mozifilmszerűen stabil és egyenletes végeredmény érhető el. Szemkápráztató képminőséget biztosítunk, akár 4K felbontásban. A korszerű animációk, grafikák és effektek készítésében is otthon vagyunk. Látványos filmet alkotunk, mellyel bátran reklámozhatod céged.

2017-ben az internet forgalmának legnagyobb részét a videó tartalmak uralták és ez az elkövetkező években csak növekedni fog. Nem véletlen, ugyanis az emberek több, mint 90%-a jobban emlékszik arra, amit videón látott, mint az olvasott szövegre. Valódi élményt  akkor tudsz átadni, ha ütőképes és hatásos a videód!
Nem elég, hogy több vagy a konkurenseknél. Mutasd meg, hogy több vagy!

45.000 Ft-tól

  • Profi légifelvételek, nagy tapasztalattal
  • 20 Megapixeles fotók
  • 4K videó
  • 18 perc repülési idő egy akkuval
  • Beltéri repülésre alkalmas

Miben tudunk segíteni Neked?

Ránk bízhatod a komplett alkotói folyamatot mindenestül, így lényegében kompletten megkapod a kész filmet, amit utána bármire felhasználhatsz. Ha az ötleted már megszületett, de a megvalósításban lenne szükséged segítségre, vagy csupán a felvételeket, vagy utómunkát várnál, keress minket bátran! Felvételeinkben megtalálhatók a stabilizált kézi kamerás és drónnal készült légi felvételek is, így teljeskörűen le tudjuk fedni az igényeket.

20-911-0101

30-260-7106

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com