• Reklám
  • Reklám

 

PROMÓCIÓS VIDEÓK, REKLÁMFILMEK, INTERJÚK, ESKÜVŐI VIDEÓK KÉSZÍTÉSE

 

Ahhoz, hogy partnereket, vásárlókat tudj megnyerni elengedhetetlen a hatékony és optimális kommunikáció. Az online marketing mindent elsöprő térnyerése lehetővé tette, hogy szinte bármilyen célcsoportot elérj. Ahhoz azonban, hogy ezt nagy hatékonysággal alá is tudd támasztani, figyelmet és bizalmat kell, hogy nyerj.

Ebben segítünk Neked!

 

Professzionális kameráink és stabilizátoraink segítségével mozifilmszerűen stabil és egyenletes végeredmény érhető el. Szemkápráztató képminőséget biztosítunk, akár 4K felbontásban. A korszerű animációk, grafikák és effektek készítésében is otthon vagyunk, szakembereink segítségével látványos videót alkotunk, mellyel bátran reklámozhatod céged.

 

MEGÉRI REKLÁMFILMET KÉSZÍTENI, HA HIRDETNI AKAROK?

 

 

2016-ban az internet forgalmának legnagyobb részét a videós tartalmak uralták és ez az elkövetkező években csak növekedni fog. Nem véletlen, ugyanis az emberek több, mint 90%-a jobban emlékszik arra, amit videón látott, mint az olvasott szövegre. Valódi élményt  akkor tudsz átadni, ha ütőképes és hatásos a videód!
Nem elég, hogy több vagy a konkurenseknél. Mutasd meg, hogy több vagy!

Miben tudunk mi segíteni Neked?

Ránk bízhatod a komplett alkotói folyamatot mindenestül, így lényegében tokkal-vonóval megkapod a kész videót, amit utána bármire felhasználhatsz. Ha az ötleted megszületett, de a megvalósításban lenne szükséged segítségre, vagy csupán a felvételekre, vagy utómunkára van szükséged, keress minket bártan! Felvételeinkben megtalálhatók a stabilizált kézi kamerás és drónnal készült légi felvételek, így teljeskörűen le tudjuk fedni az igényeket.

Valósítsuk meg együtt az elképzeléseid!

20-911-0101

REFERENCIÁK

MSE WeddingsTordasi Élményfalu Open Road Fest Pintér Művek Mecsekerdő RTL Klub TV2 HVG 444 INDEX ORIGOInterspar Velencei-tó Online Hír TV Barátok közt QX Impex BAMA  

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com